• Πολιτική Ξενώνα

  Ο ξενοδόχος είναι υποχρεωμένος να νοικιάζει τα δωμάτια του ξενώνα και να παρέχει τις υπηρεσίες που διαφημίζει σε όποιον πελάτη το ζητήσει. Μπορεί να ζητηθεί προκαταβολή τουλάχιστον ίση με το 25% του συνολικού αντιτίμου της διαμονής (ημέρες διαμονής Χ ημερήσια τιμή), που δεν μπορεί να είναι μικρότερη της τιμής της μίας διανυκτέρευσης. Τα δωμάτια είναι αποκλειστικά δίκλινα και τρίκλινα.

  Εάν δίκλινο δωμάτιο καταλαμβάνεται από ένα άτομο, χρεώνεται το 80% της τιμής του δίκλινου δωματίου.

  Η προσθήκη μίας επιπλέον κλίνης σε δίκλινο δωμάτιο προσαυξάνει την τιμή του δωματίου κατά 20%.

  Απαγορεύεται η είσοδος και η παραμονή επισκεπτών εντός των δωματίων. Η πιθανή είσοδος και παραμονή τους δε, εντός του χώρου του καθιστικού, θα γίνεται μόνον κατόπιν ενημέρωσης της διεύθυνσης.

 • Πολιτική Ακύρωσης

  Εάν η ακύρωση της κράτησης γίνει: 21 ή περισσότερες ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης του πελάτη- επισκέπτη, τότε επιστρέφεται σ' αυτόν η προκαταβολή (πιθανά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη-επισκέπτη).

  8 έως 21 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης του πελάτη-επισκέπτη, τότε επιστρέφεται σ' αυτόν το 50% της προκαταβολής (πιθανά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη-επισκέπτη).

  7 ή λιγότερες ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης του πελάτη-επισκέπτη, τότε δεν επιστρέφεται η προκαταβολή.

  Σε περίπτωση "μη εμφάνισης", θα χρεωθείτε με το συνολικό ποσό της κράτησης.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική ακυρώσεων ή τις απαιτήσεις προκαταβολής στο ξενώνα μας, παρακαλούμε ενημερωθείτε σχετικώς κατά την πραγματοποίηση της κράτησης.

 • Πολιτική Προκαταβολής

  Οι κρατήσεις γίνονται είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω διαδικτύου. Εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, πιστοποιούνται με προκαταβολή ίση με το 25% του συνολικού κόστους της διαμονής σας, σε τραπεζικό λογαριασμό. Διαθέσιμος λογαριασμός κατάθεσης στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος.

  Για Ελλάδα: 82200122974

  Για Εξωτερικό, IBAN: GR3001108220000082200122974

  ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIG) ETHNGRAA

  Όνομα δικαιούχου: Βασιλείου Ευστράτιος (Vasiliou Efstratios)

  Πιστωτικές κάρτες γίνονται αποδεκτές.

 • Πολιτική Διαμονής

  Ώρα άφιξης: Το νωρίτερο στις 14:00. Το αργότερο στις 18:00.

  Σε περίπτωση που η άφιξη πραγματοποιηθεί πριν τις 14:00 ή μετά τις 18:00, παρακαλείστε να ενημερώσετε εγκαίρως την Υποδοχή.

  Ώρα αναχώρησης: Το αργότερο στις 12:00.

  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρατείνετε τη διαμονή σας μετά τις 12:00, παρακαλείστε να έρθετε σε επαφή με την Υποδοχή από την προηγούμενη ημέρα μέχρι τις 18:00.

  Παραμονή μετά τις 12.00 και μέχρι τις 18.00, κατά την ημέρα της αναχώρησης, χρεώνεται με το 50% του μισθώματος του δωματίου, ενώ από τις 18:00 και μετά, με το 100% αυτού.

  Εάν η ώρα άφιξης σας είναι νωρίς το πρωί και επιθυμείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο δωμάτιό σας, σας προτείνουμε να πραγματοποιήσετε κράτηση από την προηγούμενη νύκτα, ώστε να έχετε εγγυημένα άμεση πρόσβαση στο δωμάτιό σας. Παρομοίως, για αναχωρήσεις που πραγματοποιούνται αργότερα της ώρας check-out (12:00 το μεσημέρι), η κράτηση του δωματίου για μία επιπλέον νύχτα, θα σας εξασφαλίσει πρόσβαση στο δωμάτιό σας έως τη στιγμή της τελικής σας αναχώρησης. Εάν επιλέξετε να μην πραγματοποιήσετε κράτηση, είμαστε πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε με αποθήκευση των αποσκευών σας.

 • Πολιτική Παιδιών

  Όλα τα παιδιά κάτω των 4 ετών διαμένουν χωρίς χρέωση όταν χρησιμοποιούν το υπάρχον κρεβάτι.

 • Πολιτική Καπνίσματος

  Τα δωμάτια είναι μη καπνιζόντων. Εάν θέλετε να καπνίσετε μπορείτε να βγείτε στο μπαλκόνι ή στους εξωτερικούς χώρους του ξενώνα, με την προϋπόθεση ότι δεν ενοχλείτε τους υπόλοιπους επισκέπτες του ξενώνα.

 • Πολιτική Κατοικίδιων

  Τα κατοικίδια ζώα δεν επιτρέπονται στους χώρους και τα δωμάτια του ξενώνα.

Υπέροχος Ξενώνας...

Υπέροχη διαμονή όπως κάθε χρόνο, σε φροντίζουν υπέροχοι άνθρωποι για αξέχαστες διακοπές!!!!

Παν. Καρακολίδης (Θεσσαλονίκη, Ελλάδα)
Βιβλίο Επισκεπτών

Οι τελευταίες μας προσφορές,
κατευθείαν στο mail σας

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες προσφορές μας. Εγγραφείτε και αποθήκευσε την επόμενη διαμονή σας.

Συνεχίστε την περιήγηση