Οι υπηρεσίες που παρέχονται στον ξενώνα Hλίανθο μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε επαγγελματική ή προσωπική ανάγκη των φιλοξενούμενών του. Μερικές εκ των οποίων αποτελούν οι υπηρεσίες δωματίου, οι μεταφορές αποσκευών από και προς το λιμάνι, η βιβλιοθήκη με λογοτεχνικά βιβλία, περιοδικά, κόμικς, εικόνες από Ελλάδα και τον κόσμο, καθώς και τα επιτραπέζια παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Επιπρόσθετα, καθημερινά στο εξωτερικό χώρο του ξενώνα, στην παραδοσιακή πλατεία του Νησιού, σερβίρονται τα πρωινά εδέσματα ενός πλούσιου πρωινού.

  • Υπηρεσία Δωματίου
  • Υπηρεσία Υποδοχής και Κρατήσεων
  • Πρωινό σε Μπουφέ
  • Δωρεάν Ασύρματη πρόσβαση στο Internet
  • Μεταφορά Αποσκευών από και προς τον Ξενώνα
  • Βιβλιοθική και Επιτραπέζια Παιχνίδια
  • Αποθήκη Αποσκευών
  • Ιατροφαρμακευτική Εξυπηρέτηση κατόπιν κλήσης
  • Κατάστημα Λιανικής προϊόντων Καθημερινής Αισθητικής

Κριτικές Περιόδου 2017 στον Ξενώνα Ηλίανθο

302
Φιλοξενούμενοι
5.0/5.0
Facebook
9.5/10
Zoottle
4.5/5.0
TripAdvisor>

Λίγα Λόγια από τον Ιδιοκτήτη..

Στράτος Βασιλείου

Ιδιοκτήτης & Γενικός Διευθυντής

info@helianthus.gr

Linked In

Στις 25 Ιουλίου του 2009, ο Ξενώνας «Ηλίανθος», το λουλούδι της Οικ. Βασιλείου, ανθίζει στην κεντρική πλατεία του νησιού, αποτελώντας ένα στολίδι αγιορείτικης αρχιτεκτονικής, του οποίου οι καρποί ευδοκιμούν και σκορπίζουν πλούσια αρώματα και χρώματα κάθε χρόνο, ξεκινώντας από την γιορτή των λουλουδιών έως και τα μέσα Οκτώβρη.

Ο Στράτος Βασιλείου, ο οικοδεσπότης του Ξενώνα, απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολλεγίου Αθηνών, περνώντας όλα τα καλοκαίρια της ζωής στον μικρό νησιωτικό παράδεισο, την Αμμουλιανή, αποφάσισε να αφήσει την απαιτητική καριέρα του Προγραμματιστή στην Αθήνα και να αφοσιωθεί σε κάτι πιο δημιουργικό και καλοκαιρινό.

Νέος σε ηλικία, αλλά και στον χώρο του τουρισμού μέσα σε ένα μόλις έτος κατάφερε να ολοκληρώσει επιτυχώς την ανέγερση και των 2 κτηρίων του Ξενώνα, καθώς επίσης να λειτουργήσει επιτυχώς από τον πρώτα κιόλας χρόνο την επιχείρηση, κάτι το οποίο αποδείχτηκε άμεσα από τις αξιολογήσεις των επισκεπτών μας.

Στον χώρο του Ξενώνα, παλαιότερα στεγαζόταν το πατρικό του Πατέρα του, το σπίτι του παππού Στρατή και της γιαγιάς Ανθής. Ένα σπίτι μεγάλο, με όμορφο κήπο, πάντα γεμάτο με κόσμο, φίλους, συγγενείς, ένα σπίτι ζεστό και με φιλόξενους οικοδεσπότες. Αυτόν, λοιπόν, τον οικογενειακό χώρο, στον οποίο ο Στράτος ταξίδευε τα όνειρά του κάθε καλοκαίρι σαν παιδί, έφηβος και ενήλικας οραματίστηκε να τον μετατρέψει σ’ ένα πολυτελές τουριστικό κατάλυμα. Kαι πράγματι έγινε και ο Ξενώνας Ηλίανθος αποτελεί σήμερα ένα άνετο, ζεστό, φιλικό και αισθητικά ήσυχο περιβάλλον στον οποίο ο Στράτος ταξιδεύει πλέον τους καλεσμένους του σαν γνήσιος και καλός οικοδεσπότης.

Υπέροχος Ξενώνας...

Υπέροχη διαμονή όπως κάθε χρόνο, σε φροντίζουν υπέροχοι άνθρωποι για αξέχαστες διακοπές!!!!

Παν. Καρακολίδης (Θεσσαλονίκη, Ελλάδα)
Βιβλίο Επισκεπτών

Οι τελευταίες μας προσφορές,
κατευθείαν στο mail σας

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες προσφορές μας. Εγγραφείτε και αποθήκευσε την επόμενη διαμονή σας.

Συνεχίστε την περιήγηση